Vox Aurean muskarikuoro harjoittelee Puistokoululla tiistaisin klo 17-18 kuoronjohtaja Salla Lehtomäen johdolla. Kuoro on tarkoitettu n. 3–6 -vuotiaille laulajille. 

Muskarikuorossa pääpaino on yksiäänisessä laulamisessa sekä äänenkäytön harjoittelemisessa leikin ja laulun avulla. Kuorolaiset opettelevat kuorolaulamiseen liittyviä alkeita ja ryhmässä toimimista. Kuoron ohjelmistossa on perinteisiä ja uusia lastenlauluja sekä kansanlauluja. Muskarikuorossa harjoitellaan samalla perussykettä sekä rytmiikkaa käyttäen ääniharjoituksia, rytmisoittimia ja kehorytmejä. Voxin muskarikuoro valmentaa jatkamaan kuoroharrastusta myöhemmin muissa Vox Aurean kuoroperheen kuoroissa.


Syyskausi 2022 aloitetaan 16.8. Puistokadun päiväkotikoulun pihalta kello 17-18.

Muskarikuorossa saa käydä tutustumassa veloituksetta kolme kertaa, jonka jälkeen tehdään sitova ilmoittautuminen.

Kuoron vuosimaksu on 150 euroa.


Sitova ilmoittautuminen: 
ilmoittaudu täällä!

Salla Lehtomäki

Kuoronjohtaja

Salla Lehtomäki valittiin Muskarikuoron kuoronjohtajaksi syksyllä 2021. Salla opiskelee musiikkikasvatusta Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin hän on valmistunut muusikoksi Jyväskylän ammattiopistosta pääaineenaan pop/jazz-laulu. Kesäisin Salla on työskennellyt lastenleireillä sekä Keuruun musiikkileirillä.


Salla on laulanut Vox Aureassa vuosina 2013-2015 ja Ruamjai-kuorossa vuosina 2015-2020. Hän toimi kuoron äänenmuodostajana 2019-2020. Tällä hetkellä Salla laulaa Musica-kuorossa.


sij. kevään 2023 Suvi Airaksinen suvi.airaksinen@voxaurea.fi