Vox Aurean muskarikuoro harjoittelee Puistokoululla tiistaisin. Kuoro on tarkoitettu n. 3–6 -vuotiaille laulajille. 

Muskarikuorossa pääpaino on yksiäänisessä laulamisessa sekä äänenkäytön harjoittelemisessa leikin ja laulun avulla. Kuorolaiset opettelevat kuorolaulamiseen liittyviä alkeita ja ryhmässä toimimista. Kuoron ohjelmistossa on perinteisiä ja uusia lastenlauluja sekä kansanlauluja. Muskarikuorossa harjoitellaan samalla perussykettä sekä rytmiikkaa käyttäen ääniharjoituksia, rytmisoittimia ja kehorytmejä. Voxin muskarikuoro valmentaa jatkamaan kuoroharrastusta myöhemmin muissa Vox Aurean kuoroperheen kuoroissa.


Syyskausi 2024 aloitetaan tiistaina 20.8. Puistokadun päiväkotikoululla kello 17.

Muskarikuorossa saa käydä tutustumassa veloituksetta kolme kertaa, jonka jälkeen tehdään sitova ilmoittautuminen.

Kuoron vuosimaksu on 150 euroa.


Sitova ilmoittautuminen: 
ilmoittaudu täällä!


Kuoronjohtaja

Erika Airaksinen


Olen Erika Airaksinen ja olen valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi pääaineena varhaisiän musiikkikasvatus. Lisäksi valmistun nyt jouluna 2023 musiikinopettajaksi Jyväskylän yliopistosta. 


Minulla musiikki on kulkenut aina mukanani pienestä lähtien ja olen käynyt myös aikoinani musiikkiluokat luokilla 3-9. Olen myös laulanut kotipaikkakunnallani asuessani erilaisissa lapsikuoroissa. Keikkailen myös bändini kanssa, jossa toimin solistina. 

Pääinstrumenttini ovat piano ja pop/jazz-laulu. Työskentelen Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla pianonsoiton- ja varhaisiän musiikkikasvatuksen opettajana. Minulle tärkeintä musiikissa on ilo, innostus sekä yhteisöllisyys. Yhdessä musisoiminen ja tekeminen takaavat mielekkään sekä iloisen tunnelman!


erika.airaksinen@voxaurea.fi