NollaKakkoset-kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17-18 Puistokoululla. Kuorossa opitaan kuorolaulun alkeita. Iloisessa ja toiminnallisessa ilmapiirissä opitaan äänenkäyttö- ja ryhmätyötaitoja. Kuoron ohjelmisto koos­tuu perinteisistä ja uudemmista lastenlauluista sekä kan­sanlauluista. Nolla­Kakkosissa laulaminen val­mentaa musiikkiluokalle pyrkimis­tä ja hakeutumista kuoroperheen vanhempien laulajien kuoroihin Kolme­Kuutosiin ja Vox Aureaan.

Kuoroa johtaa Meritta Pyykkönen.


Syyskausi 2022 aloitetaan 16.8. Puistokadun päiväkotikoulun pihalta kello 17-18.

Kuorossa saa käydä tutustumassa kolme kertaa, jonka jälkeen tehdään sitova ilmoittautuminen. Kuoron vuosimaksu on 150 euroa.


Sitova ilmoittautuminen : 

Ilmoittaudu täällä!

Meritta Pyykkönen

Kuoronjohtaja

Meritta Pyykkönen (FM) valittiin Nollakakkosten kuoronjohtajaksi syksyllä 2019. Meritta on vanha tuttu Vox Aurean kuoroperheestä, sillä hän on itse aloittanut laulajanuransa Nollakakkosista vuonna 2001. Nollakakkosista Meritta siirtyi laulajaksi Kolmekuutosiin ja lopulta Vox Aureaan saakka. Syksystä 2019 lähtien Meritta on toiminut myös Vox Aurean äänenmuodostajana.


Meritta on valmistunut Jyväskylän yliopistosta musiikin- ja luokanopettajaksi. Meritta on aikaisemmalta ammatiltaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja ja onkin työskennellyt monissa kouluissa ohjaajan pestissä. Meritta on myös vetänyt bändikerhoja alakouluikäisille useissa Jyväskylän kouluissa sekä johtanut oman yliopistoluokkansa kuoroa, Sekakuoro Sentimentoa. Meritan pääinstrumentti on pop/jazz-laulu ja syksyllä 2019 Meritta aloitti myös laulunopettajaopinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. 


meritta.pyykkonen@voxaurea.fi/ sij. kevätkaudella 2022 laura.pukki@voxaurea.fi