NollaKakkoset-kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17-18 Puistokoululla. Kuorossa opitaan kuorolaulun alkeita. Iloisessa ja toiminnallisessa ilmapiirissä opitaan äänenkäyttö- ja ryhmätyötaitoja. Kuoron ohjelmisto koos­tuu perinteisistä ja uudemmista lastenlauluista sekä kan­sanlauluista. Nolla­Kakkosissa laulaminen val­mentaa musiikkiluokalle pyrkimis­tä ja hakeutumista kuoroperheen vanhempien laulajien kuoroihin Kolme­Kuutosiin ja Vox Aureaan.

Kuoroa johtaa Josefiina Fagerlund.


Syyskausi 2024 aloitetaan 20.8. Puistokadun päiväkotikoululla kello 17.

Kuorossa saa käydä tutustumassa kolme kertaa, jonka jälkeen tehdään sitova ilmoittautuminen. Kuoron vuosimaksu on 200 euroa.


Sitova ilmoittautuminen : 

Ilmoittaudu täällä!

Josefiina Fagerlund

Kuoronjohtaja

Moi, mä olen Josefiina Fagerlund (FM) ja johdan Nollakakkosia.
Olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta musiikki- ja draamakasvattajaksi. Opintojeni ohessa olen käynyt myös muusikon koulutuksen pop/jazz-laulusta. Syksyllä 2023 aloitin myös opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa laulupedagogi-puolella.


Olen laulanut melko pitkään Ruamjai-kuorossa ja tällä hetkellä toimin myös varakuoronjohtajana. Lisäksi olen hoitanut Vox Aureassa äänenmuodostajan tehtäviä keväästä 2023 lähtien. Kuoro- ja laulunohjaustaustaa löytyy minulta siis jo melko kattavasti.


Laulun ohella soitan viulua Takapotku-bändissä sekä tenorimandolaa Mandolin Mountain -yhtyeessä. Musiikin ohella olenkin melko monipuolinen soittaja - tämän hetkinen intohimoni ovat lyömäsoittimet.
Olen tehnyt Jyväskylässä myös teatteria teatterimuusikosta näyttelijään. Haaveenani on päästä tekemään teatteria myös pienten lasten kanssa - ehkäpä haaveeni toteutuu tänä vuonna!